4.1.15

Mõni ikka püüab pugeda

Andke andeks, kui ma siin „mõnele“ liiga teen.
Kui kuplialune ei tööta enam, pole mõtet enam kuskile trügida, eks ole,
Teada on tõik, et ühel valitsuserakonnal on lühike pink, seda eriti teatud maakondades. Ma ei tea, kas kohalikke ei usaldata pealinna parteikontorirottide poolt, et pidevalt vangerdatakse esinumbri teemal.
Endine vormelisõitja, tänane kõva laulukõri Asmeri Toivo on vast peast täitsa soodaks lännu, kui ta tegi Reformipärakkonna Ida-Viru esinumbrina valimisvõitlusesse sukeldumisel ettepaneku luua viisavaba tsoon 50 km ulatuses vabariigi idapiirist. Endise perssekukkunud ministrina, kes mitte sittagi korda ei saatnud kui vast krabisevate papinutsakute kühveldamisega oma taskutesse, peaks ta Schengeni viisaruumi reeglitega kursis olema, või kuidas? Liiatigi pidi tema tegelema oma haldusalas mingil määral Eestimaa regionaalse arenguga.
Aga mis me ikka tollest röögime...
Et siis järgmiste valimiste aegu oleks liberaalide ühenduse, kuhu kuuluvad teatavasti nii ülalpool mainitet ja kusierakond, ettepanek selline – kui juba, siis juba – terve vabariigi ulatuses relvastatud rohelistele Putini mehikestele viisavabadus kinkida...
Lambaid enam pole, aga hundid on söönud ja lammastunud.

4 kommentaari:

TwD ütles ...

Ehk natuke offtopic, aga mul juhtus suvel säärane lugu.
Oli sattunud Laulasmaa laadale, sain head suitsukala ja mis seal oli ning siis nägin yhe telgi juures ilusat kaltsuvaipu, ja just neis toonides, mis kööki sobinuks. Ega palju selliseid tehta, mererohelise värviga ylekaalus. Kysisin, kas saaks osta.
Ei saa.
Minu yllatus.
Kas see on näidis, kas töesti rohkem pole?
Antud vaip oli seal pandud laua katteks, seal ka olid mingid pastakad ja paberid yhe nurga peal. Ja kyynitasin leti taha vaadata - yks vaip oli neil veel, aga jalge all, telgi pörandal. Imelik...
Seletasin, et mul just sellist vaipa ammu vaja, just neis toonides. Vastati, et need vaibad on tehtud ekstra nende jaoks, teie vötke parem pastakas!
Ma ei taha pastakat, ma tahan vaipa, ytlesin. Omas meeles mötisklesin: Ja miks neile on tehtud vaibad, kui nad midagi myya ei möista, vötsin siis yhe pastaka.
Pärast vaatasin - pastaka peal oli IRL.

A.I.V.O. ütles ...

Nüüd tuletab see IRL pastakas pea igal valimisel meelde, et nendele ihnuskoidele häält ei anna?
Tegelikult arvavad need parteikratid vist, et sellistes toonides vaibad peaks meelitama mitmeid potentsiaalsed valijad nende leeri.
Samas neil polnud müügiluba vaipade kohta - ses mõttes, et kui nad oleksid müünud sulle, siis nad rikkunuks lihtsalt seadusepügalat...

Nüüd tõsisemalt - üks võimalus olnuks sul küsida näiteks, kuidas vaibategijaga jutule saaks?

TwD ütles ...

Seda ei tulnd pähe kysida. Sain oma vaiba suve löpus Jyskist, imekombel täpselt sellise, nagu tahtsin, nii et ilma ma ei jäänud.

Aga see valimise ropakanda on viimasel ajal ikka hull. Ma pole Eestis aastaid olnud, nyyd vist saan köigi eelnenute eest.

A.I.V.O. ütles ...

Mul siuke kahtlusemadu on hinges urgitsemas, et ka IRL vaibad Jyskist pärit, ainult, et nemad oskasivad tolle vaibamustri valimisvankri ette rakendada.

Mul ei ole uues kohas valimiseelset ängitsust tunda olnud, esialgu vähemalt küll mitte.
Peaks vast nüüd mingisuguse kaukaaslase vaatama, aga selle kasvatamine võtab kutsikast täisverelise hoovivalitsejaks kaks aastat aega.