16.1.15

Vedel lumi ja ladvaulg

Millegipärast on lumi vedel ja tuul ulub latvades...
Seepärast pole ma saand eriti ka notivedu teostada.
Kuigi jah, saag konutab kuidagi kurvalt riiulil – näha on, et ta tahaks nii vinguda – eriti veel tänasel päeval, kus kütusehinda määrab maakülgetõmbejõud.
Ma olen õppinud aru saama, ei tasu tööd hullult ette teha, pärast jääbki kõik see töö sinnapaika.
See asi on selge, et kui mõned tüved jäävadki maha, siis metsafauna ja -floora rikastamiseks on minu panus antud.

Nõnda ootangi külmemat ilma.
Et asi ühekülgseks ei jää, siis olen hakanud kaema ERRist igasugust dokumentaale loodusest, inimestest jne.
Nüüd lisandusivad ERRi kavva tänu muusika-aastale uurimused tänapäevase levimuusika ajaloost.
Et mul igav ei hakkaks oodates...

10 kommentaari:

TwD ütles ...

Usu v ära usu, just samal ajal eelmise aasta jaanuaris istusin suvilas kastide otsas ja ootasin kolimist. Mis sai teoks löplikult 30.jaanuaril. Ma ei teagi, mida ma seal tegin, lugesin, kylmetasin ja kartsin, mis moodi see kolimine teoks saab.Kui auto saime, oli päev määratud, enam ilma järgi ei saanud vaadata. Önneks oli nii palju lund, et paljud kastid said kelguga autoni veetud ja sadama hakkas ka löpus, nii et mööbel pääses.
Kusjuures kunagi varem Norrast Rootsi kolisime ka jaanuaris. Bussi ja järelkäruga yle mägede, tuisus jne. Ma ei tea miks inime valib maksimaalselt suured katsumused? Viimane kord polnud kiire kuhugi ja ikkagi talvel... nagu tolad.

TwD ütles ...

see polnd nii möeldud et sina tola oled :)

A.I.V.O. ütles ...

:D
Mõnede arvates olen ma tola küll, sest oskan tolatseda ja asju kapitaalselt pekki keerata...

Nüüd, kui ma juba riigi arust olen andmed kaasajastanud, siis tuleb mul järgmised sammud seada oma tagasihoidliku isiku sissesöömisele kohalikku kogukonda.

Anonüümne ütles ...

Kui esimese noti ära vead, siis järgmised tulevad sama rada pidi juba ludinal. Ma kah mõtlesin külmemat oodata, aga ei mallanud passida, punnitasin ühe ära ja sain siis ka teised liikuma.

siil

TwD ütles ...

Ma polegi ennast Eestis veel rahvastikuregistrisse kandnud.Teine jalg veel Rootsis, möödunud aastal olime seal rohkem kui siin (kevadel läksime suvilasse ja tulime alles dets.alguses tagasi) ja seal on ka terviseabi e haigekassa mönda aega kindlustatud
(iseasi, mis byrokraatia ja tihti kaheldava kvaliteediga).
Sotsialiseerumine siinse kortermaja elanikega oli yle ootuste, väga toredad inimesed siin... maal on veel sydamlikkust, isegi bussis ja poes, väldin linna niipalju kui vöimalik.
Ja loodus, meri... parimas vöimalikus kohas olen hetkel :).
Kahjuks ootab möne aja (paari aasta?) pärast uus kolimine. Elu on nii sassis, et pole bloginud.
Pilte olen teinud, aga pole vöimalust nendega tegeleda pikemalt.

A.I.V.O. ütles ...

Siil - Vanal aastal, niipaljukest kui lund oli, punnitasin ma peaaegu naba paigast, aga sain vähemalt ühe nurga nottidest puhtaks - see tähendab, et sel talvel enam sinnapool asja pole (homme lähen ja kaen üle)
Uue aasta paiku aga vedasin paar sel aastal juurtega üleskistud puud kottu, nüüd ootan, ehk saab möödunud hooaja puud, mis kevadel metsa alla jäid tuulduma ja kuivama, kottu ärr kelgutatud, B)

TwD - Mulle tundub, et teil on lausa mustlase veri sees, et aina kolite ja kolite! 8P

ÖöHulkur ütles ...

Muusika-aasta? Nujah, sis mia saa lõpuss arvu, mes puhul mul perämidsel aal määneki musalaadse ollusse tegemise tuju om :D

A.I.V.O. ütles ...

Ehhehee...

Et 2015. aasta tuleb kui muusikaaasta, hõigati maha juba eelmise aasta viimasel veerandikul. Aga millegipärast ainult ERRis.

ÖöHulkur ütles ...

Muusääs, määnseki odavamba otsa Canoni videokaamera ostse kah är, ei kedäki erilast, a joosk algusess küll. Jo tule nakata musavidiotisme tegemä :D

A.I.V.O. ütles ...

Jään ootama su muuvisid...
Mu peakolus keksis esile mõtteubin, kus sa Oscari ära tood, aga algatuseks käraks see Kuldvaarikas kah ärr, kuigi ma sind tundes ei julge viimasele panustada...