27.3.13

Imelik


Avastasin armatuurlaual, et üle-eelmise postituse man millegipärast +3 serveeritakse.
Mida tuu näitab ka?
Kas kliimasoojenemist?
Tehke mulle lollile nüüd selgeks.
Muidu magan veel mingi tähtsa asja maha...

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kliimasoojenemine on juba ammu müüdiks kuulutatud. Uusimatel andmetel on hoopis väike jääaeg tulekul :D

Larko ütles ...

Ühe plussi osas võtan süü täielikult omaks ja ühe osas osaliselt. Nimelt jagasin nimetatud blogisissekande linki ühele oma suhtlusringkondadest Google Plussis. Selle eest laekus automaagiliselt üks plussimärgistus ja selles olen täiesti süüdi. Üks inimene mu nimetatud suhtlusringkonnas pani ka omalt poolt plussi juurde, kuna talle sissekanne meeldis. Selles olen osaliselt süüdi, sest tema selle plussi sinna ikkagi sikutas, kuid vaevalt oleks ta seda saanud teha kui ma poleks linki jaganud.

Anna andeks, et olen peavaeva põhjustanud. Loodan et Sa ei solvunud. Seda ei oska öelda, kust kolmas pluss pärit on. Küllap on vist keegi veel peale minu linki jaganud.

A.I.V.O. ütles ...

Larko, ole sa meheks selgitamast. :D
See siis ongi kurikuulus G+, mille toimimises ma siiamaani aru ei saa.

Ei ole vaja vabandada, ma ei solvunud ka mitte. Lihtsalt esimest korda tekkis mu blogiajaloos selline uudne võimalus.
Kui võimalikuks pead, võid edaspidigi neid plusse jagada - ega ma kade ole. :D
Muidugi, kui asjaliku leiad olevat.
Praeguse seisuga on neljas pluss juurde tekkinud.
Nõnda et kevad on käes.

Anonüümne kommenteerija: Jajaa. eks selle ilmasoojenemise egiidi all kanditakse suuremaid summasid kellegi hüvedeks. Nüüd kui selgub, et ilm ei soojenegi, siis tõstetakse kära hoopis ilmakülmenemise teemal, ikka keegi riisub koore piimalt.

Larko ütles ...

Google tahab kangesti, et tema erinevad teenused omavahel lõimuksid. Raudseks kolmnurgaks on sääljuures GMail, Blogger ja Google Plus.

Sestap just Bloggeri blogipostituse lingi edastamisel tekib alati ja automaatselt plusmärgistus. Teiste blogikeskkondade puhul seda mõistagi ei juhtu. Lingi võib jagada küll, kuid plussistada tuleb manuaalselt ja sedagi saab teha ainult kui tolle blogi omanik kasutab G +'ssi ja on vastava vidina oma blogile külge pookinud.

Eks ma ikka jagan linke edasi kui mõni kirjutis mulle huvi pakub või on mul teema kohta midagi öelda. Suurim osa nendest pärineb meediast, kuid loen bloge ka ja ikka teinekord mõni ka huvitavaid mõteid tekitab.

A.I.V.O. ütles ...

Aitüma selgitamast:)
Lisaksin juurde sellele Munakollase triumviraadile Picasa.
Lõppudelõpuks tuli mul endal laiskus seljataha jätta ning liikuda koos tehnoloogiaga edasi ja ära tegin - uuendasin kogu konto G+ peale üle, juhul kui ma nüüd midagi kapitaalselt pekki ei pannud.
No tuli siuke moment man, et lisasin su tuttavaks ja sõbraks, ehkki nägupidi pole me kokku juhtunud. Loodan, et sa pahaseks ei saa.
Lihtsalt katsetan ja uurin-puurin siinseid võimalusi.
:D

Larko ütles ...

Rõõm kuulda.Oled nüüdsest peale ka mu vastava suhtlusringkonna hulka arvatud, kellele ma kõnealuse lingi edastasin.

Picasa kuulub kindlasti sinna lõimuvate vidinate hulka. Ise üllatusin kõvasti kui omal ajal Plussi käivitades leidsin sealt oma Picasa pildid juba ees. Kasutaja jaoks mugav, kuigi ma annan endale ka aru, et tasuta lõunaid ei ole, ehkki raha just ei lunita. Ent Google teab juba niigi minu kohta rohkem kui ise tean ja nii ei olegi seal väga suurt vahet.

A.I.V.O. ütles ...

Juba teavitati mind...

Täpselt nii ta on.
Pigem munakollane üritab ise raha teenida, müües pilte kolmandatele isikutele. See oli ka üks põhjusi, miks ma venitasin plussi regamisel edasi.
Aga jah, kui ma kustutangi oma konto ära, siis saab Munakollane õiguse oma äranägemise järgi tegelda piltidega, mis peremeheta, nagu heaks arvab. Praegu ta ei saa teooria järgi nii toimida.
Minu kohta see guugel õiglast inffi ei saa, kuigi ma ei välista, et nad teavad ka minust rohkem kui ma ise.

ÖöHulkur ütles ...

Mes putt väidetävät kliimalämminemist, sis om ikke peris veider, et ku kõikvärki politikaani' nink kes(i)kkonnakaitsja' omma tolle teemal jahuden nõnna pallu lämmät õhku suust vällä aanu', om tolle tullem... jääaig.

A Munakõllatsest kõnelden, mia olle näile enämbiste egäl võimaligul nink võimata juhul nõnna pallu valeinhvot andnu', ku vähägi saa'. Peris lõbus olless lugida "minu" prohviili, määndse kõikvärki luureorgani' mu netipruukmise alusel kokku pannu' om. Ilmsest' olle' tolle perrä puukoivaga lesbist neegrimutt :D

G+ mia ilmsest' pruukma ei naka. Mul ei olle toda taris, nigu ei olle taris ka määnestki lõustaraamatut, reiti, twitsutajat vai muud netlogi.
Juutuubin küll om konto olleman.
Ei tunne vajadust.

A.I.V.O. ütles ...

Kevad keerab inimlooma mõistuse nii lolliks, et ei anna kuskilt otsast harutada.
Möllavad hormoonid, mis muud...
(Tahtsin kribada: Höllavad mormoonid, aga sain sõnasabast kinni)
Aga ma G+ küsimustikku täiendasin nii kuidas mõistus võttis (kae Günekoloogilise plussi prohviili)
Aga näis, mis munakollasel selle infoga pistmist saab olema.
Paigutasivad nad sindrid mu vaikselt Wismari tänavasse.
:D
Teise asukohana kuskile Sitsiiliasse...