2.9.10

Miljonidollarivaade

Arvestades mõningate organite huvi minu väegade tagasihoidliku isiku vastu ja tulles vastu rohkearvulise inimloomahordide soovidele, olen sunnitud oma äärmiselt tagasihoidliku elukoha avaldama. Seda küll pildis.

Nagu näete, elan ma sellises ultramoodsas hoones.
Kus ülihea vaade läbi galerii tõstab miljööväärtust kümnetele miljonitele dollaritele.
Millele lisandub kargelt värske õhk.
Välis ja sisetemperatuur on identsed, seega puudub vajadus põrandakaltsuga galerii klaasseina kondensveest puhastada. Nagu tellimise peale tuli täna duššist karastavat vett.
Vat see on täiuslikuim passiivmaja, mis inimkond eales on loonud.
Soojusenergia muudetakse koheselt elektrienergiaks, mis saab siiski energiafirmadele oksjonil maha parseldatud – viimati oli viie tunnine hetk, kus elektribörsil osteti minu toodetud energiat 2000 eurot megavatttund. Ma rehitsesin selle tehinguga oma kaukasse ligi kümme tuhat eurot.
Ma sain teada, milline raha mekk ja maik on, siis otsustasin nordstriimi toru oma hoovi suunata (pildil siis ees paremal). Nüüd ootan õiget hetke, mil gaasibörs avatakse, et oma gaas Saksamaa suunas saata...

Nagu eespool öeldud, oli eile veel tegu siis miljardidollari-vaatega. Mis homseks on kahanenud miljonidollari väärtuseks, sest alates tänasest saate seda näha lausa iga päev, tuulistest öödest kõnelemata.

5 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Oihullu, siin kellegi suu suitseb :)))

Miljon dollarit...hahaahahhaaaaaa

Tegelikult sutsu kurb pilt. Kellegi kunagine kogu. Nüüd on tuulte tõmmata need seinad, mis mäletavad omaaegseis tülisid ja armatsemisi, laste kisa ja vanainimeste tatsamist...

A.I.V.O. ütles ...

Kuda nii?
Mul ühes sotsiaalvõrgus selline pilt ammust ajast üleval allkirjaga: "Siin ma elan. Ega seda iga päev ei näe. Järelikult miljonidollariline vaaade..."
Mis aga puutub kellegi kodusse, siis enne sõda elasid seal poolakad. Poolakad olid nagu sulasteks, samas õppisid ja teenisid normaalset palka.
Umbes nii nagu meie algajad talupidajad käisid õppimas 1990-datel Soomes.
Ja maja ise oli sann. Üles ehitatud veel vanema elumaja allesjäänud palkidest...
Kuna nõukogude ajastul polnud ehitusmaterjali saada, eriti eraisikutel, kel tutvusi polnud, siis loodus tegi oma töö. Vana sann muutus ohtlikuks, sai küttepuudeks tükeldatud.

A.I.V.O. ütles ...

Täpsustaksin: Vankrikuuri osa sai tükeldatud nagu pildi peal näha om.
Ahjaa, ma ei suitseta.

Kaamos ütles ...

Vaaa siis, kui paljust see palgilasu rääkida saaks, kui oskaks!
Praegust õueilma kaedes ei maksaks sihukeses saras elamise eest isegi ühte rubla...:D

A.I.V.O. ütles ...

No mis sel ilmal viga? Peaasi, et värske luhvt ümmerringi ja puhas olemine - tolmukübekesed on maha surutud.
Meenub, kuidas indiaanlased vaatasid kahvanägude majaehitust ja omakeskis rääkinud: Valge mees on loll mees - ehitab suure maja oma haiguste jaoks.
:D