10.7.15

Raisakull ajab nahka

Ilmselt on keegi nõid sealt eksootilisest riigist nagu Simbvaabve tõlkinud segatud munakollase ehk omleti kaudu Raisakulli ja teiste sügeliste vahelise möödund-nädalalõpu mõttearenduse pagulaste teemal ning mingi needuse peale lugenud. 
Raisakull on kindlasti ahvatlev suutäis tervele suguharule, kui vaid annaks kohale meelitada – albiinod pidid sealkandis olema eriti hinnas (loe: mmm, maitsvad!) – kasvõi programmi „majanduspagulane EUst” hingekirja raames.
Igatahes tänasel päeval pole Raisakullil muud teha, kui nahka vahetada.

Mine sa tea, äkki on homme postkastis mingisugune kutse Aahvrika tuurile, mille on kinni maksnud võõrustajad...

3 kommentaari:

ÖöHulkur ütles ...

Lui edimäse ropsuga, et "Raisakull ajab hirmu nahka"...

A.I.V.O. ütles ...

Hehh...
Ma küll aru ei saa, et ma kellelegi hirmu naha vahele poetan, vast nendele, kes minuga esmakordselt kokku juhtuvad - vaat nemad küll võpatavad ja peidavad oma kauni larhvilapikese enda pea kuklapoolele.
Aga need on phärbide-ghennide maailmas elanud, siis arusaadav, et neil pole kokkupuudet reaalse eluga kunagi olnud - lausa turvalisest kinnimajast välja heidetud teised...
Mul hakkab lihtsalt kahju neist!

A.I.V.O. ütles ...

Ahjaa, üks pisike tühiasi jäi mainimata - need nahast helbekesed, mis minu tagasihoidliku raisa maha jätsid, korjasin tolmuimejaga kokku, pool kotitäit sain seda kraami...
Nüüd mõtlen, kas ja kuhu need maha ärida saaks.
Tuli siuke jabur idee peakolusse, et praadida panni peal paar küüslauku + need nahahelbekesed ja küsida kogu maiuse eest hõrgu delikatessi hinda.