3.9.10

Aiandussõpradele ka miskit

Ah jaa.
Kuna ma pole oma aianukast sel kuul miskit presenteerinud, siis nüüd parandan selle vea ärr.
Hmm, kui paljudel selline säravalt puhas aianurk, kus vasakul pool künka otsas kasvavad mamplid või pamplid, vai mis kurradi nime nad ka kandsid? Mõnele on uudiseks, et selline taim olemas on, siuksete mustade viljadega, mis näivad kui vaarikad, mis määrivad suud niimoodi, et kõrvaltvaatajale tundub, et oled terve liitri ihtüoolsalvi ära matsutand.
Otse ees aga on pähklipurejate lemmikkoht.
No ristsõnu seal ei lahenda mitte, sest päeval sumisevad seal põhjusmõtteliselt parmud ja muud kärbeskaalus isendid, mõni on ka kiinid kaasa võtnud. Öösel aga vereimejatest sääsereod.
Korra lubasin paar neegrit sinna päevitama, vist said nad päikesepiste ja sinna nad minust jäidki.
Igaks juhuks ei hakanu puutuma – meerikamaa kohtukeissi veel siia maale vaja...

Ironiseerides meie maa ajakirjandusest pärit "pealekaebamist propageerivat" üleskutset: ANNA TEADA, milline aianurk sul on? Elik teisisõnu, messugune miljonikroonine privaatnurgake sul on?

2 kommentaari:

Bianka ütles ...

Mõtlesin, et mina oma naispublikule adresseeritud aianurga piltidega siia eputama ei tule, aga näe, ise leidsid selle üles. Ja kui veel inspiratsiooni ka said, siis polegi muud öelda, et issanda teed on imelikud...

Tegelikult ma häbenen natuke oma ainurka, sest tänapäeval ükski normaalne inimene sinna kasvuhoonet ei tee. Aga ma polegi väitnud, et ma normaalne olen.

A.I.V.O. ütles ...

:D
Aga tead, et perfektset täiuslikkust ei tohi aias kohata - mingi kummaline knihv peab olema, mis hoiab meeled ergud. ;)
Just nagu pipratera vahukooretordil.
Muideks, ma ei teadnudki et Su blogi meesisenditele keelatud on. :P
Üldiselt on Sul suurepärane aed, nõnnapalju kui piltidelt näha on. Ja vähemtähtis pole seesinatine sõnaseadeosavus - siin on paljudel õppida.
Ei, siin ei pea Sa häbenema.
Järgmisel hooajal nimeta kasvuhoone solaariumiks või herbaariumiks.;)