14.2.11

Tähelepanekud. Ja vanad kribad...

Kui naised on tükimat aega saunas ja järsku hakkab korsten musta tossu ajama, siis on naised ajanud puude asemel kalossid ahju.

Kui metsas kuivand kuuse läbi lõikad ja märkad, et puu tahab sind oma sõbralikku embusesse võtta, siis tea, et see kallistus võib surmav olla. Mina igal juhul vingerdasin seekord kõrvale ja jäin ellu.

Kui näed metsas olles värskeid metsakiisu jälgi, tasub neist siiski eemale hoida. Mine tea, millise puu otsas ta näljasena passib. Järgmine loom garneeringuga vaagnal ilvese toidulaual võid vabalt sina olla.

P.S. Sirvisin möödunud aastate tänase päeva postitusi ja leidsin asjaliku olema neid taasüllitada siin.
Niikuinii keegi ei viitsi neid arhiivist otsida...



Eks ole ilus tänane ommiq
Tõusval päikeselgi rõemus meel
Käia oma ra´al mõtetetammikus
Otsides ikka seda „õiget” veel…

Õrna samblavaibaga kaetud
Härmatisi sätendavaid
Esineb haruharva küünlakuul
Öösel kudus kuuneid kaunis

Tõsta vaid üles silmad maast
Näedsa! Südamekujuline viit
Näitab kätte suuna taas
Kritseldus: "Ma armastan sind!"

************
Sõbrapäeva väga kuum lugu...
..."Ohh, ma ei tea!!!"
Tibid, üks brünett ja teine punapea, vaatasid teineteisele otsa.
"On ikka tõsi?"
"Ma ju ütlesin ennist."
Hingates sügavalt õhku sisse ja välja, hakkasid kaks õrna naisolevust kriiskama ning kaklema. Pikad küüned välkusid jahmunud kuupaiste valgel, juuksekiharad hõljusid kuukiirtes...
"Vaaleetaad!!!"
"Aauuusaalt!!! Aiii!"
"Paras sulle! Sähh, söö liiva..."

Neist tubli kuue-seitsme sammu kaugusel, suure kivirahnu taga, jälgis kahetseva pilguga goteskne, ilmetu näoga kiilaspäine mees, kelle pärast fuuriad tülli läksid...

3 kommentaari:

Liis ütles ...

Eelmine aasta jahtisin andmeid ilveste kohta. Viimatine ilveserünnak toimus vist millalgi 80ndatel. Haavatud loom. Rünnatav jäi ellu.

Liis ütles ...

Aga see puu otsast ründamine pidi üldse suuremalt jaolt legend olema. Uuemad andmed väidavad, et ilves tegelikult seda positsiooni naljalt jahtimiseks ei kasuta.

Kuigi, jah, nüüd veebruaris peaks neil paarumisperiood olema ja hormoone silmini täis loomad võivad igasugu tükke teha :o)

A.I.V.O. ütles ...

Võib olla küll. Ikkagi tasub ettevaatlik olla - heita pilgud ka silmade kõrguselt ülespoole - äkki näed puhkavat looma ja võtad fotoka välja ning püüad niiviisi teise pildile. ;)
Kuigi viimasel ajal olen natuke laisaks jäänud sellesinatise votukraahvia asjus.
Põnevaid momente pole nii järsku võtta.
Küll aga tänase embuse eest põgenemine - saag lendas nagu vasaraheitest, ma ise sumasin kannul, kuni ohtlik tsoon maha jäi,seejärel vajusin neljakäpukile lõõtsutama... :S
Ega siin nalja pole, kaks ilma kolmandata teatavasti ei jää, siis kauplesin ühe sugulase appi puid langetama. Seejärel on aega ise laasida ning lõigata ja kottu tarida. Hea on see, et kuivanud on, need suht kerged palginotid.