17.11.16

Vaikimisest pole kasu

Saa mitte vaikida
ja möla lõpetada,
kui ilusad naised
aina tossutavad konisid...

Viimasel ajal vaikisin selle mõttega, ehk läheb siis selle tõttu maa ja ilm kargemaks – üks loll vähem mölisemas ning muidugi tõsiasi – muidu interneedus saab täis ja mina selles ka süüdi.
Aga võta näpust, hoopis segasemaks läks ja ka rohkem Seewaldi poole kreeni.

Imelik, nõndapalju, kui ma siin ringi käies kaen, satuvad mu vaatevälja üha enam noori naisi, kel pläru hammaste vahel nagu marlipurumehe reklaamiplakatil.
Mis toimub?
Närvid läbi?
Nõnda noorelt?

Ühele neiule ma üritasin mainida, et kas ta teab ühe klassiku ütelust: suitsetavat naist suudelda on sama, mis lakkuda tuhatoosi!
Ohsakurat, kus hakkas mulle selga sadama solvanguid ja mida kõike veel...
Irvitades võtsin kõik selle vastu ja kui neiuke sai hingetõmbeks aega sisse hingata, sain teema lõpetuseks ütelda – ilmselt pole see klassik maitsnud, kuidas maitseb suitsetava mehe suudlus.

Mnjah, tilk nikotiini rikub naise ärr küll.
Üks vallaametnikust naisterahvas istus turvaliselt särtsuautos ja esimene sõna, mis tema huulilt tuli, oli „Kuule!” ja asus kohe asja juurde.  
Kokkuvõtvalt ta tahtis, et ma hülgaksin oma mulli ja tuleks kultuurimajja nõndanimetet poiste klubisse ning seal tehakse igasugu vahvaid asju. 
Ma ütlesi talle, et mul mulla mekk man, mis ma ikka ronin noorte sekka. Pärast veel hakatakse mind pilastajaks peetama. Et ma ole juba vana mees.
Sellele vastati üsna ninakalt – Kõik mehed on poisid!
Ma lõin käega ja tulin tulema. 

Nüüd nädalapäevad tagasi ta lausa ootas poe man mind ja küsis jultunult, sigaretti süüdates: „Kas sa oled mõelnud eelmisele jutuajamisele?" 
Lõin käega ning esitasin oma arvamuse kogu sellest asjast.
Kui tehakse vahvaid asju, miks neid pole välja pandud? Mida te üldse seal teete kallil tööajal? Looderdate oma palka välja? Ja veel päise päeva aegu, kuna koolis pole veel tunnid läbigi ning tööinimesed alles töötavad palehigis oma palka välja? Ma kahtlen veidi selles teie pühas ürituses...

Kurat, valla teenistujana peaksite olema kõiksepealt viisakas – elementaarne asi on tutvustada end, teie pole seda teinud, siis sinatate mind nagu oleksime tuttavad, ehkki me pole klaasitäit viina sinasõpruse märgiks pintsli pistnud. Sigaretipakkumisest kõnelemata... 
Mis sest, et ma ei tossuta, kuigi viisakas oleks.
Aga mis ma vaevan enda aega teile epistlit lugedes? 
Ja kui te soovite mu vastust, siis tänu teie suhtumisele vastan "EI!"

Üks asi läks selle kirjapanemisega meelest ära, nimelt viide muusikapalale .

2 kommentaari:

Kaamos ütles ...

No selge, nüüd ma siis tean, kuhu mu lähikonnast kõik suitsetavad naised on kadunud: so kodukanti! Kummalisel moel on mu meelest neid just vähemaks jäänud ja see liikumine on pidev....veab mul :)

A.I.V.O. ütles ...

Tapal on NATO-baas arendamisel - neile on vaja maskeerimiseks suitsukatet, ehk sellepärast on see liikumine siiakanti igati mõistetav. Ja muidugi on vaja eesti rahva sugu jänkide geenidega vürstitada...