3.3.17

Korjake rahva raha üles

Jah, kuna niikuinii kooritakse lihtinimestel mitu nahka lisaks maksudele...

Mõtlesin siin, et kuna ma pole vist, pead anda ei saa, tittedest kriband, siis üritan mingisuguse jahtunud jäljekese maha jätta sel üpris kuumal teemal.
Küll üritab üks või teine, vahepeal ka kolmaski, kahetuhandendast ei tasu pröökida, oma armsat lapsstaari nii õõvastav-nunnult kirjeldada, lisades tõestuseks võib-olla ka pildid manuliseks. See sõna „võib-olla” on tinglikult välja öeldud, kuna ma pole neid ploogasid lugenud, kuigi olen vahel sattunud eksikombel sinna – näiteks käsi vääratab närilist juhtides või arvasin miskisest kribast omale mingit tarkust kõrva taha korjata.

Kord kaesin riigivaadelungis üht rootslaste? tehtud pereplaneerimise okumentaali – sealmaal antakse igale emasele inimloomale vabadus seemnepangast osta oma lapsele kägu ilma, et isasel oleks mingisugune kohustus olla lapsekasvatamisel abiks.
Vist tollepärast ongi niinimetet soovabadus sealmaal hinnas.

Paar korda olen ma juhtunud nüüd siinmail peale sattunud rasedatele, vabandust, ikka tiinetele inimloomadele. Ja hästi lolle mõtteidusid toodab mu ilgelt totakas peakolu küll. No ikka selleks, et rahvas seaduslikul teel aina jõukamaks saaks.
Riik maksab ju mingisuguseid toetusi lisaks vanemapalgale.
Beebikasvatus on üldiselt jube kallis töö võrreldes loomakasvatusega.
Et üks ühega kokku tulla, siis tulekski meite vabariigi viletsuse kureeritavatest ametitest nõutada lisasummasid, mis kataks ärr kõik kulud.
Kuna sünnituspoegimismajad asuvad suurtes linnades, siis rakendataks koduigatsustasu, mis võiks olla sama suur, kui brüsseli saadikutele määratakse.
Näiteks võiks kõik värsked emmed peale enda registrissekandmist saada piimaandjatoetust. See oleks vajalik selleks, et kui kellelgi emasel inimloomal ei tule piimatilkagi, saab neilt, kel seda ülearu.
Samuti võiksid kõik emad nõutada ka hektaritoetust, kui liigutakse vankritega väljas ringi.
Kui korteril on olemas rõdu, siis tuleb ilmtingimata küsida latritoetust. Toas oleva varbvoodi pealt peaks saama samuti latritoetust, aga see tuleks vormistada kui umbse latri toetuse all.
Mingisugused imelikku sorti inimloomad nagu veganid saavad veel taodelda heinatuusti- , silotoetust...
Karnivoorid peavad ilmselt läbi suruma mingisuguse lihatoetuse.


Selleks korraks aitab...

Kommentaare ei ole: