20.4.15

Mingi jahumine toimub vaktsiini-teemal...

Ma ka mölisen siis sel teemal väheke.
Kaitsepookimine peaks olema inimlooma enda sisekaemuse küsimus, millele ta vastust otsib.
Kui ta tahab noid torkeid saada, siis palun, keegi ei keela.
Aga kui riik hakkab siin oma jura ajama, nagu Rents meile vahendab, et ei maksa ühtki kopkat vaktsineerimata noorindiviidide vanematele ega taga ka lastehoiukohta, siis on midagi mäda selles riigis.
Ausalt ütelda on siin sammuke diktatuuri poole õhus.
Meile on paraku serveeritud, et vaktsiinide väljatöötamine ja tootmisse andmine on väga kallis lõbu. Jah, kahtlemata on see nõnda. Samas, vaktsiinide koostisosad on uduloore all – viidatakse ärisaladusele.
Kuigi viimasel ajal teadlikumad inimloomad on poodides hakanud lugema, millest joomad-söömad tehtud on, sest seda solki, mida meile pähe üritatakse määrida, on ülearu palju. Sellest siis ka igasuguste allergiate ja laktoositalumatute vohamine, mingist gluteenitalumatust röökimata. Ja kusmanu olen korjanud kunagi üles infokillu, et laktoositalumatus oli omane ainult neegritele – meie põhjamaisele natuurile on laktoositaluvus juba sajandeid, kui mitte aastatuhandeid, sisse kodeeritud. Aga näed – mingi protsent inimloomi on meil laktoosiga hädas ja seetõttu on vaja laktoosivaba piimatooteid.. Absurdi tipp on see, et müüakse ka laktoosivaba piima – piim pole kunagi laktoosivaba Joogu siis vett, mitte ärgu solkigu meie söömajoomat, lisades mingit ainet juustu sisse, mis teeb laktoositalumise võimalikuks ka talumatutel.
Tulles käesoleva mölina alguse juurde tagasi, siis kaitsepoogitud inimhakatised ei tohiks ju loogika kohaselt enam haigeks jääda, siis millest see paanika, et enam kaitsesüstimisteta lapsi ei lasta kollektiividesse suhtlema, sest nad levitavad haigusepisikuid.
No kuulge, siis on kehva vaktsiin, mis sai verre pumbatud.
Ametnikud on linnud kirja pannud ja kantinud maksuraha nõndanimetet tervisekorporatsioonide arveladudesse.
Tohtrid on aga rääkinud, et hilisem mumpsi-sarlakite-leetrite läbipõdemine on hoopis rängemate tagajärgedega, seetõttu olekski vast noore organismi proovilepanek tervitatav.

Mulle pole ühtegi kaitsepookimist tehtud, kuigi mu haigusloo kirjade perra olen kõikvõimalikud torked ärr saanud. Ning olen hullud nakkushaigused, nagu need olivad mõnenädalavanuselt külgehaagitud nakkuslik kopsupölemine, hiljem ka mumps, sarlakid-burlakid, leetrid, kõik lapseeas ise ärr põdenud. Koolipõlvest meenuvad mulle lihtlabased külmetamised ja nende tagajärjed – köha-nohu. Üldiselt oli mul terve Pööbelmanni stuudiumi ja intriaeg ilma haigusteta ja luuslangilöömisteta läbitud. Pööbelmanni-ajastust puutusin kokku kollatõvehaigusekahtluse käes vaevleva klassivennaga – mind too hepatiit ei tahtnud, nagu ka suu- ja sõrataud. Kätepesemine oli ka sisuliselt olematu, kuigi mõnikord sai sedagi teostatud kasvunnide valvsa pilgu all. Aga kesse ikka viitsis meid kogu aeg jälgida?!
Aga elan.
Kuigi peaksin kõigi allikate põhjal teises ilmas olema.

Minu elu on ikka minu oma, mitte ei kuulu mingile hvarmaatsiavirmale.

Ahjaa, üks kild tuli veel meelde – nimelt inimkonda üritatakse piirata, maakera ei talu sellist massi, siis selleks on vaktsineerimine üpris hea moodus. Taudide ja sõdadega seda ei saa teha, polevat humaanne, kuid kaitsepookimiste abil on võimalik selekteerida valikuliselt ja see kõlab ka inimlikumalt. Valikuliselt selliselt, et mõned kaitsepookimise ohvrid jäävad lastetuteks...


Kommentaare ei ole: