25.4.15

Saitungid on imelised

Eriti nõndanimetet netisaitungid...

Imeline ses suhtes, et kogu teabesaastamassiiv, mis kogu ilmast kokku tuleb, on uudistetreiali poolt katkendlik – kiirus pidi lugema.
Teine ime on see, et eri punktidest väljastatud teabetoorikute kokkuviimine on lugeja oma asi – sellega ilmselt kasvatatakse tarbija ajumahtu, et see liialt loiuks ei jääks.
Kolmandaks, kui lugeja ei suuda iseseisvalt mõelda, on ta automaatselt lumpenilistis.

Muide, kirjutatakse, et Elion on hädas oma kuum.ee postkastikirjade „hvantoomistumises” ja nende tehnikutele ei jõua kuidagi pärale selle nähtuse põhjused. Kuigi nemadki loevad hommikuti kohvi kõrvale uudiseid. Eks tehnikute ajuollused keeravad sel ajal oma viiendat külge ja lasevad veits paksu. 
Nõnda nad maadlevad nõnda tühise probleemiga ei-tea-juba-mitmet päeva...
Nimelt loeme järgmisest (või oli see ülejärgmine?) uudisnupukesest, et rootslased avastasid järsku, et nende suur ja kõikvõimas TeliaSonera, mis on tuntud ka Eesti Telekomi emafirmana, on kulude kärpimise tuhinas neetinud kogu ettevõtte teabetehnilisehalduse hindudele ning saatnud mingite serverite salasõnad koos kasutajanimedega ebaturvaliselt üle nettuse nüüdsetele halduritele, kasutamata turvalisi kanaleid.


Mnjah, edasised kommentaarid on küll liigsed...  

3 kommentaari:

TwD ütles ...

Pyha myristus, kas hot.ee veel eksisteerib!? Uskumatu...
See oli yks kehvemaid meiliservereid, mida ma eales olen kogenud ja ma hylgasin selle ca 15 aastat tagasi. Olematu maht, törked jne olid juba siis tavalised. Ja muide, Araabia emiraatides oli see blokitud, ilmselt kui pornosait juba nime poolest ;)

TwD ütles ...

PS. ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes seda pruugib...

A.I.V.O. ütles ...

Mul omal a'al oli lühikest aega seal hotis konto - mingisuguse suhtlusfoorumi pärast, aga jätsin selle kus kurat - sealset möla sai kaetud mõne korra ning seejärel tuli minupoolne adjöö! Ega mul seal tähtsaid tegemisi eriti polndki.