13.9.16

Ahjaa, meelde tuli.

Vaatasin korra külmkapi sisu – sääl oli natuke keedetud makarone ja muna, paar tuhlit, paar juustuviilu, hakitud sibulat ning suitsusingiviilakas.
Mõtlesin, mida neist kokku annab keerata?
Ajasin veekannu tööle, võtsin ülalmainitud osad ja hakkisin need peeneks. Selleks ajaks kui vesi kees, oli mul kõik see hakitu ilusti kausis segamini. Kõikse peale raputasin puljongipulbrit ja viiepiprasegu. Edasi polnud muud, kui keev vesi peale ning peale segamist asetasin tassi kausile peale. Viis minutit vast oli tõmmanud ning segasin veelkord kõik selle läbi. Siis meenus, et külmikuukse taskus on kets-uppi nimeline punast värvi mögin, lisasin ka seda manuliseks. 
Soovisin seejärel endale hääd isu ja helpisin kogu selle supi ärr.

Peab mainima, üsna maitsev oli teine hoolimata soola vähesusest.  

Kommentaare ei ole: