Vaatasin korra
külmkapi sisu – sääl oli natuke keedetud makarone ja muna, paar
tuhlit, paar juustuviilu, hakitud sibulat ning suitsusingiviilakas.
Mõtlesin, mida
neist kokku annab keerata?
Ajasin veekannu
tööle, võtsin ülalmainitud osad ja hakkisin need peeneks. Selleks
ajaks kui vesi kees, oli mul kõik see hakitu ilusti kausis segamini. Kõikse peale
raputasin puljongipulbrit ja viiepiprasegu. Edasi polnud muud, kui
keev vesi peale ning peale segamist asetasin tassi kausile peale.
Viis minutit vast oli tõmmanud ning segasin veelkord kõik selle
läbi. Siis meenus, et külmikuukse taskus on kets-uppi nimeline
punast värvi mögin, lisasin ka seda manuliseks.
Soovisin seejärel
endale hääd isu ja helpisin kogu selle supi ärr.
Peab mainima, üsna
maitsev oli teine hoolimata soola vähesusest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar