7.5.13

Mis teoksil?


Tuhlid maetud, puud lõhutud ja riita laotud, vihmaveekogumisvannid ilusasti räästa alla paigutatud, peldikutühjendamise (ootab veits vihmast ja jahedamat ilma) tarbeks põllu veerde auk kaevatud...
Pea suuremad tööd ongi tehtud.
Jalgratas on samuti üle vaadatud, siin-seal midagi tuunitud, kuid mitte midagi drastilist. Pigem lasin roolimis-sisteemi allapoole. Pean vast praeguse reguleeritava asemele uue jäiga stemmi investeerimiseks rahanutsaka leidma. Mõte mõlgub veel sinnakanti, et kitsamad torkekindlad kummid muretsema, nagu ka uued normaalsemad pedaalid väntadele. Mmhh, mingid jalatsid võiks ka nagu olla. Väntaja püksid on olemas, kuid eksikombel saadeti mulle sportlase omad, kuigi tellisin urban-stiilis. Ei hakanud häält ka mitte tõstma.
Õhtuti, kui vaba aega üle jäi, lugesin Strugatski-vendade jutustust „Miljard aastat enne maailmalõppu“, kus on ka Eestit mainitud koos soome sauna ja õllega.
Võrkkiige sai üles riputet.
Nüüd ei teagi, mis edasi?
Päevakorras, õieti kuukorras, on akende vahetus, kuna vanad on üsna pudid – ainult vana värv hoiab klaase paigal. 

Aidas kolades avastasin sitakarva kruntemailvärvi metallile. Mökerdasin muruniiduki korpuse alt kokku. Enne ei saanud seda tööd teha, kui pidin mootorikatte maha kruvima – minu mõistus ei küüni mõtlemast, kuidas rotid neile jäetud kamaluäie hõrgutise sinna alla toimetasid.

Kommentaare ei ole: