18.1.16

Möhh...

Kaks miljonit?
Kõigest?
Nalja teete või?
No ma ei tea, kas naerda või nutta...
Üldiselt on mõttel jume sees.

Kuid selleks, et asi toimima saada, tuleks ära keelata abordid, kondoomid, antibeebipillid ja muud rasestusvastased ained-tooted, mis piiravad eestlaskonna kasvu.
Lisaks tuleb välja juurida kõik mõnuained, mis mõjuvad libiidole negatiivselt. 
Samas tuleb tuua vabalevisse tasuta erootikakanal, kus näidatakse kõrgekvaliteedilisi stooriga filme, selmet nikastada räige pornoga inimloomade ajusid.
Laenukontoreid ja panku pitsitada on ka mõttekas, et nood loobuksid tagasimaksest, kuna laenaja jäi kenasti käima peale.
Ettevõtted maksaksid lisatasu naistöölistele-teenistujatele, kes õhupalli poolkogemata alla neelaksid.

Vanapiigad tuleb vägisi panna mehele veendunud vanapoistele.
Igapäevane nähtus, kus Sõrme-Juks kohtub hetkeks käteldes Kämbla-Katiga, et seejärel lahku minna - no sel pole ka suurt mõtet.

Omaette teemat väärivad hoopis vikerkaareliputajad – rahva taastootmise nimel peaksid lesbid ja geid panustama - vähemalt neli last valmis treima, siis antakse omasooiharatele kooseluks luba. Muidugi juhul, kui nad ikka veel seda viimast lepingut soovivad. Alfaisased saavad siin täitsa hea tööotsagi, muidugimõista sel puhul, kui geid ei ole valmis lesbisid rasestama.

Lähme veel kaugemale – väidetakse, et islamil on üks hea asi: lubatakse mitmenaisepidamist.
Ei ole midagi uut sellesinatise päikese all: eelkristlikul Maarjamaal see asi toimiski – mehel on teatavasti vurtsu seni, kuni "emm" püsti seisab – rahva taastootmine oli tollal ärr tagatud sellisel moel, et kui naine enam lapsi ei saanud, siis nais mees noorema näitsiku, kes võttis titevabriku konveieri oma õlule. Kui oma kihelkonnas neidusid nappis, käidi naaberkihelkonnas ja üle meregi pruute röövimas...
Paraku pani kristlik kirik sellele ürgsele tavale veto peale.
Kui ma nüüd mõtlen oma kaugetele esivanematele, kel oli ikke kümme ja enam last, siis peaks ka tänapäeval selle summaga rahulduma. 

Olgu, otsige nüüd mulle, õnnetule hingele, siis naine...
Ma enam ei jõua noid ärrütlemisi taluda – pisar tuleb silmanukka...

Aga ikkagi, miks just kahe miljoniga rahulduda?
Võib-olla oleks pidanud see arv võinud olla tosin miljonit...
Üks suurmeestest ütles ju kunagi mitte väga ammu, et suurelt tuleb mõtelda!


Kommentaare ei ole: